טרנד חדש בראשון לציון: שייק חלבון ממקור צמחי – וזה טעים יותר ממה שחשבתם

קרדיט תמונה יח"צ

בעיר שבה הכול קורה קצת קודם – החל מאירועים עירוניים ועד טרנדים קולינריים – תושבי ראשון לציון גילו לאחרונה משהו חדש לפתוח איתו את היום: שייק חלבון על בסיס צמחי, שמחליף את האבקות המתועשות ואת המנות החלבוניות הקלאסיות.

אבל מדובר ביותר ממשקה בריאות – מדובר באמירה. ברגע שתושבים מכל רחבי העיר התחילו לשתף ברשתות החברתיות שייקים ירוקים, סגולים או חומים עשירים, צמחיים, טבעיים וטעימים להפליא, היה ברור שזה הרבה מעבר לעוד טרנד.

הבסיס הפופולרי לשייק הזה הוא צמח המנקאי – צמח מים קטן עם ערכים תזונתיים מרשימים במיוחד. הוא מכיל חלבון מלא, סיבים תזונתיים, ויטמין B12, ברזל ועוד רכיבים שעושים לו מוניטין בקרב תזונאים, טבעונים וספורטאים כאחד. אבל מעבר לכל זה – הוא משתלב נהדר בשייקים מבחינת טעם, מרקם וצבע.

ומה הופך את זה ללהיט דווקא בראשון לציון? ככל הנראה השילוב בין מודעות בריאותית גוברת, קהל מגוון וסקרן, והעובדה שהשייק הזה פשוט עובד. הוא משביע, מרענן, זמין להכנה בבית, ובעיקר – טעים מאוד.

"תמיד חיפשתי תחליף לארוחת בוקר שהייתה גם בריאה וגם מספקת," מספר דביר, תושב מערב ראשון. "ניסיתי את השייק הזה עם מנקאי, חמאת שקדים, בננה ופירות יער – ומאז אני מכור. כל בוקר."

בשונה מאבקות חלבון עם טעם לוואי ברור ורשימת רכיבים שאי אפשר לקרוא – כאן מדובר ברכיבים טבעיים, פשוטים וברורים. ואולי זו בדיוק הסיבה שהשייק הזה מתחיל להפוך לשגרה בבתים רבים בעיר.

אז בפעם הבאה שתעברו ליד מישהו עם בקבוק ירקרק ביד – תדעו, זה לא רק שייק. זה אורח חיים חדש שמתחיל בראשון לציון.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?